Boekingen

Los van de lessen en workshops kunnen onze orkesten en bands ook worden geboekt voor optredens. Voor de ontwikkeling van muziektalent is het van belang dat er voor publiek wordt opgetreden. Behalve op professionele podia kan dit ook in privésfeer gebeuren. 

 

Nyun Pransun

Onder de artistieke leiding van bassist Vincent Henar en pianist Robin van Geerke maakt Nyun Pransun op speelse wijze kennis met de rijke Afro-Caribische muziek tradities, waarin zij improviseren, soleren en freestylen. Hun eerste CD ‘Young in Music’ is in 2012 uitgekomen en bevat grotendeels speciaal voor de groep geschreven arrangementen. De band bestaat uit 15 meiden en jongens tussen de 10 en 17 jaar van verschillende achtergronden. Ze treden regelmatig op in theaters, op festivals en culturele evenementen.

Kijk hier naar een optreden. 

 

Damsko United Brass Band

Damsko United Brass Band (DUBB) is een multicultureel blaasorkest met ritmesectie voor ambitieuze muziekliefhebber uit Amsterdam en omstreken. Ze spelen muziek uit de Surinaamse-, Caribische-, Latin-, Afrikaanse- en Jazztradities. Het orkest krijgt een eigen klank door de originele composities en arrangementen die in de meeste gevallen speciaal voor hen zijn gemaakt, met veel ruimte voor improvisatie.

Kijk hier naar een optreden. 

 

Dutch Caribbean Groove Orchestra

Het Dutch Caribbean Groove Orchestra (DCGO) is meer dan een gewoon orkest en kan worden omschreven als een smeltkroes van samenwerkende en gelijkgestemde muzikanten met allerlei culturele achtergronden. Het werd op 1 september 2011 opgericht door leden van de groep Fra Fra Sound en wordt geleid door Michael Simon. "Onze boodschap is het leven te vieren en intens te beleven door mensen te raken en te verenigen in de muziek. Muziek is kleurenblind; muziek overstijgt de barrières van geslacht, leeftijd, afkomst of religie en brengt mensen tezamen. Muziek is een taal die door alle mensen wordt verstaan. Het DCGO wil de harten van mensen over de gehele wereld raken door het spelen van jazzy klanken"- Michel Simon.

Kijk hier naar een optreden. 

 

Fra Fra Sound

Fra Fra Sound bestaat uit 7 meestermuzikanten. Hun ervaring en samenspel reikt tot over de hele wereld. Wie Fra Fra Sound boekt is verzekerd van een avondvullend swingend optreden. Ze zijn ook te boeken in een grotere bezetting als Fra Fra Big Band! www.frafrasound.com