Workshops

Door het organiseren van workshopseries biedt MMA jong muzikaal talent en volwassen muziekamateurs de mogelijkheid zich verder te ontwikkelen op het gebied van de Afro-Caribische muziek en verwante stijlen. Deze workshops worden gegeven in Amsterdam en Rotterdam en zijn voor iedereen toegankelijk.

 

Workshopseries

MMA heeft diverse workshopseries van een jaar. De workshops starten in september en zijn gericht op verschillende talentgroepen. De kosten voor deelname zijn gemiddeld tussen 8 en 10 euro per persoon per keer, op basis van deelname gedurende een half of een heel jaar. 

· Amsterdam Zuidoost Kids Orkest 

In september 2016 start onder de naam AZOKO een nieuw Afro-Caribisch jeugd- en jongerenorkest in Amsterdam Zuidoost. Jonge muzikale talenten vormen onder begeleiding van Robin van Geerke en Vincent Henar – muzikanten uit Fra Fra Sound – een orkest in dit stadsdeel. Ben jij tussen de circa 8 en 14 jaar en bespeel je een muziekinstrument? Heb je altijd al een keer in een band willen spelen? Geef je op! 

· Afro-Caribbean Rhythm & Strings

Voor gevorderde amateur-musici die in een Afro-Caribisch Strijkersorkest willen spelen. Ben jij violist, cellist of contrabassist? Heb je affiniteit met de Afro-Caribische muziek? Meld je dan nu aan! 
Ga mee op ontdekkingsreis langs muziektradities als de Cubaanse charanga en Frans-Antilliaanse walsen. Improviseer samen met andere strijkers tijdens de workshopsessies die worden begeleid door professionele musici van het ensemble Fra Fra Sound. Zij begeleiden het orkest tijdens concerten en presentaties met piano, bas en percussie. Regelmatig worden aan de Afro-Caribische muziek gelieerde gastdocenten uitgenodigd om de deelnemers te inspireren en motiveren.
Het project is een initiatief van Fra Fra Sound en MO Music Activation. Meer informatie vind je op www.momusica.nl, of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Nyun Pransun (kinderen/jongeren)


  Om de week op zondag van 14.00-16.00u in Amsterdam.

2012-05-23 np bc havelaar


Damsko United Brass Band (vanaf 18 jaar, volwassenen/gevorderden)


  Om de week op maandag van 20.00u-22.30u in Amsterdam.

2010-06-05 dubb-np 1


Dutch Caribbean Groove Orchestra (vanaf 18 jaar, volwassenen)


  Afro-Caribische muziekwerkplaats in Rotterdam. Elke week op donderdag van 19.30u-22.00u.

dcgo-in-actie


 • Saxotic Orchestra (vanaf 18 jaar, volwassenen)

    Een nieuw orkest in Rotterdam. Elke week op woensdag van 18:00-20:30


Aanmelden

Meld je nu aan voor een proefles of geef je op om mee te doen!